Arqiva

We worked with telecommunications giant Arqiva to create a new 125,000 Sq. Ft workplace, located in Winchester and home to over 2000 staff.

The comfortable and colourful new workplace allows staff to work effectively and collaboratively with a selection of meeting and training rooms also available.

The space also integrates elements of the strong Arqiva brand through graphics, and carpeting and wall colour choices.














Want to talk about creating an amazing new workplace?
Get in touch


More of our work

Take a look at some more of our great work.



Riverstone

We worked with energy and power focused private investment firm, Riverstone to refurbish their London offices, located at 2 St….


Read more


Nokia

We worked with telecommunications giant Nokia and their project team to create their 40,000 Sq. Ft London HQ. The space…


Read more


Santen

Office Design Case Study | Santen, St. Albans We worked with leading Japanese pharmaceutical company Santen to design and build…


Read more